Welk Dr. Bassleer BioFish Food kopen voor welke aquariumvissen?

Welke soort Bassleer BioFish Food kopen? Een vraag die ik bijna dagelijks gesteld krijg. Het is een top kwaliteit droogvoer, met verschillende varianten erin, maar welke soort moet je nu kopen?
Samengevat: er zijn verschillende soorten Dr. Bassleer BioFish Food voer op de markt.
Daarom heb ik samen met Dr. Gerald Bassleer een lijst opgesteld waarin een duidelijk overzicht is welke soort je zeker moet gaan voeren bij welke vis.
Zoals gezegd kan je het overzichtje vinden op deze link
Daar krijg je een overzicht te zien van verschillende vissoorten gecombineerd met verschillende soorten voer van Dr. Gerald Bassleer.

De beste voeding voor aquariumvissen? Dr. Bassleer BioFish Food http://www.aquariumonline.be/bassleer
Een prachtig interview met mega veel informatie over het Dr. Bassleer voer kan je vinden op deze link: https://youtu.be/P0Gc0JKsRHw
Plantenvoeding voor aquariumplanten? Planted Box All-in-one http://www.aquariumonline.be/planted-box

Waarom deze pagina en video?

Er zijn op ogenblik van dit schrijven maar liefst 16 soorten granulaatvoer en 4 soorten vlokvoer op de markt die geproduceerd worden door Dr. Gerald Bassleer onder de naam van zijn bedrijf Bassleer BioFish Food.
Ik kan mij best inbeelden als je op zoek bent naar een goed kwalitatief droogvoer, dat het niet altijd evident is om dan tussen die soorten te gaan kiezen naar welke je precies nodig hebt of wil hebben. Daarom heb ik met Dr. Gerald Bassleer afgesproken en zijn we samen aan tafel gaan zitten om eens te kijken welke soort nu bij welke aquariumvis past, welke aquariumvis welke behoeftes heeft, in welke situaties we welk functioneel droogvoer moeten kopen en dergelijke meer.

Volledig overzicht van Dr. Bassleer BioFish Food

Intussen zijn we een paar maanden na het oorspronkelijk schrijven van dit bericht. Intussen ben ik op mijn webshop volop bezig geweest met overzicht op te stellen van elke soort Dr. Bassleer BioFish food. Omdat ik hoop dat u op die manier een nog duidelijker zicht hebt op mijn webshop en welke soort Bassleer BioFish Food kopen in welke specifieke situatie. U kan het overzichtje vinden op deze link:

Soorten Bassleer BioFish Food

Downloaden van onderstaande tabel kan via https://www.aquariumonline.be/wp-content/uploads/2019/12/Vissoort-en-Biofish-Food.pdf

Vissoort-en-Biofish-Food

%d bloggers liken dit: