Top 10 meest kleurrijke zoetwater aquariumvissen

De top 10 meest kleurrijke zoetwater aquariumvissen. Althans, natuurlijk mijn eigen mening over die top 10 meest kleurrijke aquarium vissen. Ongetwijfeld zal iedereen daar een andere mening over hebben.

Volop genieten van deze mooie foto’s van tropische aquariumvissen!

Welke hebben jullie in je visaquarium?
10) flowerhorn
9) guppy
8) keizercichlide
7) goerami
6) regenboogvis
5) endler guppy
4) ramirezi
3) betta
2) killivissen
1) discus

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Video’s maken kost enorm veel tijd en energie, maar ook onkosten worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld de aanschaf van technische producten om video’s te kunnen maken (betere camera, betere microfoon, extra harde schijven om de video’s op te slaan enzovoort), maar zijn er ook vaste maandelijkse kosten.

Om in staat te zijn dit soort video’s te blijven maken, spreek ik nu constant eigen inkomen aan. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar dankzij uw steun heb ik meer armlengte om nog beter, nog meer, nog intenser, nog ruimer enzovoort!

Wenst u ons te steunen? Wilt u dat wij in staat blijven om de kosten van de video’s te blijven aanhouden en wenst u dus dat wij blijven video’s uploaden? Dan kunt u steeds een kleine gift doen (vanaf 1€ zelfs al!) op deze link: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Op deze manier steunen jullie mij, MAAR wat nog belangrijker is: jullie worden deel van een select clubje mensen waar ik nog ruimere informatie aan geef, nog meer informatie deel, geschreven (en gepubliceerde) artikelen van mezelf te download zet, podcasts enzovoort!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: