Rouwtetra – Zwarte Tetra – Gymnocorymbus Ternetzi (black widow tetra) – Vis Van De Week

Rouwtetra – Zwarte Tetra – Gymnocorymbus Ternetzi (black widow tetra)

Het is een bijzonder makkelijk te houden visje die wel tegen een stootje kan. Zijn minder felle kleuren doen dit visje niet voldoende recht aan. Door deze minder bonte kleuren is hij minder populair dan wat hij zou moeten zijn. Het is namelijk een visje die bijzonder sterk is, die bijzonder makkelijk te houden is, die heel veel weerstand heeft naar ziektes toe en die fouten van de kant van de aquariaan wel vrij snel vergeet. Hij kan in principe gehouden worden op aquarium temperaturen tussen de 18 en 28 graden, PH tolerantie is tussen PH 5.5 en 8.5 (dus vrij ruim) alsook de hardheid van het water is hij weinig kieskeurig op: alles wat minder is dan 30DH is prima voor deze vis.

Een bijzonder hardnekkig visje dus, zeker en vast geschikt voor een beginnend aquarium liefhebber, maar ook ervaren rotten kunnen dit visje heus wel op prijs stellen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Video’s maken kost enorm veel tijd en energie, maar ook onkosten worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld de aanschaf van technische producten om video’s te kunnen maken (betere camera, betere microfoon, extra harde schijven om de video’s op te slaan enzovoort), maar zijn er ook vaste maandelijkse kosten.

Om in staat te zijn dit soort video’s te blijven maken, spreek ik nu constant eigen inkomen aan. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar dankzij uw steun heb ik meer armlengte om nog beter, nog meer, nog intenser, nog ruimer enzovoort!

Wenst u ons te steunen? Wilt u dat wij in staat blijven om de kosten van de video’s te blijven aanhouden en wenst u dus dat wij blijven video’s uploaden? Dan kunt u steeds een kleine gift doen (vanaf 1€ zelfs al!) op deze link: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Op deze manier steunen jullie mij, MAAR wat nog belangrijker is: jullie worden deel van een select clubje mensen waar ik nog ruimere informatie aan geef, nog meer informatie deel, geschreven (en gepubliceerde) artikelen van mezelf te download zet, podcasts enzovoort!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vergeet niet te abonneren om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige video’s, klik daarvoor op deze link:
https://www.youtube.com/user/Discuskwekerij?sub_confirmation=1
en klik vervolgens op het belletje die ernaast stat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Facebook https://goo.gl/jB8ty4
Twitter https://goo.gl/pUJWNg
Google+ https://goo.gl/4HygFA
Pinterest https://goo.gl/RecXdk
Youtube https://goo.gl/sxoZVZ
Foursquare https://goo.gl/jzyUPi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: