Inzamelactie voor MS: bekendmaking eindresultaat

Inzamelactie voor MS

Intro

Inzamelactie voor MS. Wel, dat was eenvoudiger gezegd dan gedaan…

In deze livestream maken we bekend hoeveel geld er in totaal is ingezameld. Deze inzamelactie was tijdens Vivarium. Doel was geld inzamelen ten voordele van de beide stichtingen die MS ondersteunen. Voor Nederland is dat de Stichting MS Research en in België de MS Liga Vlaanderen.

Wanneer ging die inzamelactie voor MS door?

Tijdens het weekend van 24 & 25 november 2018 ging de Vivarium beurs door in de Autotron Rosmalen. Het was de 10de editie hiervan en we beslisten om met onze Facebook Groep Aquarium Clubje een inzamelactie voor MS te doen. Multiple Sclerose is een vreselijke ziekte die gevolg heeft voor het dagdagelijkse leven. Aangezien er een paar mensen in onze omgeving zijn die aan Multiple Sclerose lijden, was die keuze vrij snel gevallen.

Het nam vrij veel tijd in beslag, maar het is uiteindelijk gelukt om de ganse actie op poten te zetten. De hoge bezoekersaantallen aan onze stand vertelden boekdelen. We konden veel mensen overtuigen om een donatie te doen voor het goede doel. Op het eind van de beurs hebben we samen met Marco Aukes (Vivarium) en Nico Knoors (Vivarium) het geld uit de collectebus geteld. De actie liep echter online nog een weekje door. Daardoor kwam er nog meer geld binnen. Het eindresultaat na een week verder te gaan was een schitterend bedrag te noemen.

Afhandeling

Er werd inmiddels telefonisch contact genomen met de Stichting MS Research (Nederland) en de MS Liga Vlaanderen (België) voor verdere afhandeling (storting van het bedrag naar hun rekening). Binnenkort komt er nog een korte video met daarin de officiële afhandeling (storting) van de bedragen.

Neem zeker ook eens een kijkje naar mijn video met een emotionele analyse van de Vivarium 2018 beurs. Klik op de titel:  Emotioneel, ongeknipt, ongecensureerd: VIVARIUM 2018

De rechtstreekse link naar deze video op YouTube is https://youtu.be/SegsQAbAz2Q
Abonneren op mijn kanaal?Klik hier Aquarium Sunshine’s Valley

Inzamelactie voor MS: het eindresultaat krijg je te zien in deze YouTube Live Stream

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: