Hoe je PH in het aquarium verlagen of verhogen?

Aquarium PH verlagen of verhogen: INCLUSIEF geheim recept: hoe kan je snel of gemakkelijk of veilig of op een natuurlijke manier de PH in het aquarium gaan aanpassen.

In de video overloop ik de effecten van dingen als turf, turfbodem, turf achterwanden, hout, CO2 en dan ook nog een resem aan zuren als zwavelzuur, eikenextract, zoutzuur, fosforzuur, citroenzuur en ga zo maar door.

Ik overloop samen met jullie wat de nadelen en voordelen zijn van het verlagen van je PH in het aquarium, alsook wat de nadelen en voordelen zijn van verschillende producten om je PH te verlagen.

Daarna ga ik ook nog aankaarten hoe je de PH kunt verhogen in het aquarium. Voor sommige mensen is het namelijk nodig dat ze hun PH verhogen, denk bijvoorbeeld aan zeewaterbakken en dergelijke meer.
Het is zo, voor de mensen die hun PH verlagen in het aquarium, dat ht handig kan zijn om ook naar de methodes te kijken op het PH verhogen te doen, zodat je zeker weet wat je net NIET moet gaan doen, wil je je PH verlagen in het aquarium.

(klik op de afbeelding om naar de video te gaan)

Hoe je PH verlagen? Wat is de samenhang tussen PH en KH? Wat is een PH crash of PH val?
In deze video leg ik het haarfijn uit, het is zeker weten de meest begrijpbare video die je ooit zag over de verhouding tussen PH en KH. Als je deze video snapt, dan snap je hoe je kan jouw PH verlagen, hoe je moet jouw PH verhogen, wat is een PH crash of PH val enzovoort

Het geeft je ineens een duidelijk beeld van wat producten als PH minus en PH down doen met je aquarium water. PH minus / PH down zal je KH afbreken, minder KH = minder buffer = PH verlagen van je aquarium water.

(klik op de afbeelding om naar de video te gaan)

Hoe kan je de PH verlagen of de PH verhogen in je aquarium? Het lijkt een hele eenvoudige vraag, maar helaas zijn er zoveel mogelijkheden dat het een flink opzoekwerk online wordt om te weten welke voor jouw aquarium het meest geschikt zal zijn. Maar hoe je PH verlagen? Of hoe je ph verhogen?

BONUS: GEHEIM RECEPT VERDER IN DE VIDEO-PRESENTATIE

(klik op de afbeelding om naar de video te gaan)

Ook worden de nadelen van de verschillende methodes om je ph te verlagen of je ph te verhogen maar zelden duidelijk op een rijtje gezet. In deze presentatie komen al deze aspecten aan bod.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: