Hoe een filter indraaien in het aquarium? Deel 4 Starten met aquarium

Het indraaien van een filter in ons aquarium is DE belangrijkste stap in het starten met of opstarten van een aquarium.

Het niet goed toepassen van het indraaien van een aquariumfilter kan (en zal) resulteren in het verlies (sterfte) van onze aquariumvissen. Maar dan moet je natuurlijk weten hoe een aquariumfilter indraaien…
Het is dan ook van uiterst groot belang dat we hier de nodige aandacht aan besteden.

In de video leg ik uit aan de hand van eenvoudige woorden hoe het aquariumfilter moet opgevuld worden met filtermateriaal, hoe je de beruchte nitrietpiek kunt gaan herkennen, hoe je kunt weten dat je filter goed is ingedraaid, hoe je het indraaien van een aquariumfilter kunt gaan versnellen en hoe je het indraaien net niet gaat versnellen.

Het goed indraaien van een filter staat garant voor nitrietpiek vermijden!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Video’s maken kost enorm veel tijd en energie, maar ook onkosten worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld de aanschaf van technische producten om video’s te kunnen maken (betere camera, betere microfoon, extra harde schijven om de video’s op te slaan enzovoort), maar zijn er ook vaste maandelijkse kosten.

Om in staat te zijn dit soort video’s te blijven maken, spreek ik nu constant eigen inkomen aan. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar dankzij uw steun heb ik meer armlengte om nog beter, nog meer, nog intenser, nog ruimer enzovoort!

Wenst u ons te steunen? Wilt u dat wij in staat blijven om de kosten van de video’s te blijven aanhouden en wenst u dus dat wij blijven video’s uploaden? Dan kunt u steeds een kleine gift doen (vanaf 1€ zelfs al!) op deze link: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Op deze manier steunen jullie mij, MAAR wat nog belangrijker is: jullie worden deel van een select clubje mensen waar ik nog ruimere informatie aan geef, nog meer informatie deel, geschreven (en gepubliceerde) artikelen van mezelf te download zet, podcasts enzovoort!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vergeet niet te abonneren om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige video’s, klik daarvoor op deze link:
https://www.youtube.com/user/Discuskwekerij?sub_confirmation=1
en klik vervolgens op het belletje die ernaast stat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Facebook https://goo.gl/jB8ty4
Twitter https://goo.gl/pUJWNg
Google+ https://goo.gl/4HygFA
Pinterest https://goo.gl/RecXdk
Youtube https://goo.gl/sxoZVZ
Foursquare https://goo.gl/jzyUPi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: