Diepvriesvoer voor aquariumvissen

Wil je jouw aquariumvissen voeren met een gezond diepvriesvoer? Zonder runderhart en dergelijke?
Een goeie kwalitatieve vismix voor alle omnivore aquariumvissen?
Probeer dan zeker en vast eens mijn diepvriesvoer, je zal zien dat je vissen er gek van zijn. Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/HK89akHox4KJWbJh9

Menig aquariumvissen zijn er reeds “verslaafd” aan en willen amper nog ander diepvriesvoer. Door de wel doordachte natuurlijke voedingsbronnen van onze aquariumvissen is deze vismix de meest natuurlijke voeding voor jouw aquariumvissen. Dat resulteert ook in een betere kleurenpracht, meer kweekdrang en vooral vissen die blaken van gezondheid.

Naast natuurlijke grondstoffen voor het diepvriesvoer werden ook nog een aantal natuurlijke grondstoffen toegevoegd die meehelpen om de immuniteit te versterken, de kleurenpracht te verbeteren, interne parasieten tegen te gaan en de smaak te verbeteren zodat uw vissen kerngezond zijn, zich goed voelen en bovendien het voer héél gretig pakken.

Het diepvriesvoer wat ik momenteel op de markt breng bevat bovendien nog eens alle essentiële vitamines, mineralen, eiwitten en bouwstoffen. Het diepvriesvoer, wat in de volksmond ook wel eens #domivoer wordt genoemd, is reeds in vele huiskamers gevoerd geweest en in minder dan 0,03% van de gevallen waren er vissen die het niet lustten. Een extreem laag percentage dus.
Alle aquariumvissen zijn dus wild van dit diepvriesvoer.

Het enige wat wel eens durft gebeuren: vissen moeten er een dagje aan wennen, dus het KAN zijn (gebeurt niet zo vaak) dat de eerste keer er niet gretig op vliegen. Dit is louter omdat ze het diepvriesvoer niet kennen. Geef hen de kans om het diepvriesvoer te leren kennen en je zal merken dat jouw aquariumvissen nooit nog wat anders gaan voorpakken.

Bestellen kan op https://forms.gle/HK89akHox4KJWbJh9

Prijs wordt berekend aan de hand van dagprijs (het zijn verse producten).
Voor de batch van december 2019 bedraagt deze:
12,50€ per plaat van 500gr. (hoeveelheidskorting mogelijk)
3,00€ per plaatje van 100gr.

Indien mogelijk voor mijzelf is de levering aan huis (bij jou thuis)

2 gedachten over “Diepvriesvoer voor aquariumvissen

 • december 14, 2019 om 14:11
  Permalink

  beste , ik heb dit vroeger ook met mijn discussen gedaan , zelf voer maken met de beste ingridienten , en dan malen met de vleesmaler ! allemaal super goed voor de vissen zelf !! .
  MAAAAAR, het is enorm vervuilend voor u water ,,, het geeft stofwolken , als de vissen er van beginnen te eten .
  Het is super goed als u om de paar dagen een waterwissel doet , dan is dit super.
  Groetjes Patrick

  Beantwoorden
  • december 27, 2019 om 11:08
   Permalink

   Mijn diepvriesvoer geeft compleet geen stofwolken hoor, integendeel: mooi vast van structuur. Vermoedelijk zal één van je ingrediënten het probleem geweest zijn

   Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: