Een aquarium kopen: waarop letten?

Een aquarium kopen is eigenlijk een vrij ingrijpende keuze. Een aquarium kopen doe je normaal gezien maar eens in de zoveel jaar. Daarom is het uiterst belangrijk dat deze stap de nodige aandacht verdient wanneer u wil met een aquarium starten.
In deze video probeer ik u een aantal goeie tips te geven die u kunnen helpen bij een keuze om een aquarium te kopen.

Niet alleen de nodige ruimte is een factor, maar ook welke aquariumvissen je wil houden. Daarnaast zal aquariumvissen kopen en kiezen natuurlijk afhankelijk zijn van de hoeveelheid tijd je kunt besteden aan je aquarium.

Aan de hand van welk aquarium type je wilt gaan houden, kunnen we gaan uitkijken naar de voordelen en nadelen van een bepaald merk aquarium. De meest verkochte aquarium-merken zijn Juwel, Aquatlantis, Eheim en Akvastabil.
Afhankelijk van merk en type werken ze met een intern filter of kan je gaan kiezen om een externe potfilter op je aquarium aan te sluiten.
Mits wat aanpassingen kan je ook gaan werken met een bioloog, alhoewel aquariumkasten hier meestal niet op voorzien zijn.

Deze tips zouden een aquarium kopen iets gemakkelijker moeten maken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Video’s maken kost enorm veel tijd en energie, maar ook onkosten worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld de aanschaf van technische producten om video’s te kunnen maken (betere camera, betere microfoon, extra harde schijven om de video’s op te slaan enzovoort), maar zijn er ook vaste maandelijkse kosten.

Om in staat te zijn dit soort video’s te blijven maken, spreek ik nu constant eigen inkomen aan. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar dankzij uw steun heb ik meer armlengte om nog beter, nog meer, nog intenser, nog ruimer enzovoort!

Wenst u ons te steunen? Wilt u dat wij in staat blijven om de kosten van de video’s te blijven aanhouden en wenst u dus dat wij blijven video’s uploaden? Dan kunt u steeds een kleine gift doen (vanaf 1€ zelfs al!) op deze link: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Op deze manier steunen jullie mij, MAAR wat nog belangrijker is: jullie worden deel van een select clubje mensen waar ik nog ruimere informatie aan geef, nog meer informatie deel, geschreven (en gepubliceerde) artikelen van mezelf te download zet, podcasts enzovoort!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vergeet niet te abonneren om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige video’s, klik daarvoor op deze link:
https://www.youtube.com/user/Discuskwekerij?sub_confirmation=1
en klik vervolgens op het belletje die ernaast stat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Facebook https://goo.gl/jB8ty4
Twitter https://goo.gl/pUJWNg
Google+ https://goo.gl/4HygFA
Pinterest https://goo.gl/RecXdk
Youtube https://goo.gl/sxoZVZ
Foursquare https://goo.gl/jzyUPi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: