Aquarium informatie: Aquarium Sunshine’s Valley

De opgedane kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd deel ik graag met andere hobby aquarium houders.
Ik probeer zo veel mogelijk aquarium tips&tricks mee te geven, ook voor de beginnende aquarium-houders.

ABONNEER NU en wordt op de hoogte gebracht van nieuwe uploads die ik doe! Elke keer opnieuw leerzame video’s die er voor zorgen dat je makkelijker en beter kunt aquarium houden.

Ik hoop dat mijn tips en tricks jullie kunnen helpen om de hobby verder uit te breiden en ik hoop dat het delen van mijn ervaring kan leiden tot nieuwe hobbyisten die aquarium houden op een goeie verantwoordde manier!

Aquarium Discuskwekerij Sunshine’s Valley is een uit de hand gelopen hobbykwekerij van discusvissen.
Vanuit deze aquarium hobby bleef de passie voor de discus groeien, tot een kleinschalige discuskwekerij geboren werd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Video’s maken kost enorm veel tijd en energie, maar ook onkosten worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld de aanschaf van technische producten om video’s te kunnen maken (betere camera, betere microfoon, extra harde schijven om de video’s op te slaan enzovoort), maar zijn er ook vaste maandelijkse kosten.

Om in staat te zijn dit soort video’s te blijven maken, spreek ik nu constant eigen inkomen aan. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar dankzij uw steun heb ik meer armlengte om nog beter, nog meer, nog intenser, nog ruimer enzovoort!

Wenst u ons te steunen? Wilt u dat wij in staat blijven om de kosten van de video’s te blijven aanhouden en wenst u dus dat wij blijven video’s uploaden? Dan kunt u steeds een kleine gift doen (vanaf 1€ zelfs al!) op deze link: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Op deze manier steunen jullie mij, MAAR wat nog belangrijker is: jullie worden deel van een select clubje mensen waar ik nog ruimere informatie aan geef, nog meer informatie deel, geschreven (en gepubliceerde) artikelen van mezelf te download zet, podcasts enzovoort!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vergeet niet te abonneren om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige video’s, klik daarvoor op deze link:
https://www.youtube.com/user/Discuskwekerij?sub_confirmation=1
en klik vervolgens op het belletje die ernaast stat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Facebook https://goo.gl/jB8ty4
Twitter https://goo.gl/pUJWNg
Google+ https://goo.gl/4HygFA
Pinterest https://goo.gl/RecXdk
Youtube https://goo.gl/sxoZVZ
Foursquare https://goo.gl/jzyUPi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 gedachten over “Aquarium informatie: Aquarium Sunshine’s Valley

 • juli 19, 2020 om 15:58
  Permalink

  Nog niet voor gehad maar nu plots een probleempje met een nog vrij nieuw aangekochte plant : Limnophila rugosa. Ik zie gaatjes in de bladeren ontstaan; krijgen bruine plekken en dan gaan ze al vlug aan het oppervlak gaan drijven. Ik geef wel CO 2; van PlantedBox doseer ik zowel hun AllinOne als hun Micro; Tevens is de belichting sterk. Zou dit iets kunnen te maken hebben met kalium gebrek ? Daar gaat toch mijn eerste gedacht naar uit. Zou bijvoorbeeld het product van Easy Life : Kalium-Potassium een oplossing kunnen bieden ? Of denkt U dat het probleem wel eens iets anders zou kunnen zijn ? En welk product zou dan hier een oplossing kunnen geven voor het probleem ?

  Beantwoorden
  • juli 19, 2020 om 16:39
   Permalink

   Etienne,

   Toch duiden gele en bruine vlekken op bladeren eerder op een gebrek. Niet noodzakelijk kalium (maar het kan wel).

   Zoals je weet ben ik geen expert in planten, doch heb ik datzelfde probleem vroeger ook gehad. Telkens was een verhoging van de micro elementen ALTIJD een oplossing voor dit probleem.

   Toch verbaast het mij dat je een gebrek zou hebben in micro elementen, zeker aangezien je deze gebruikt: https://www.aquariumonline.be/Planted-box-micro

   Ik veronderstel dat u de juiste doseringen gebruikt?

   Ik hoor graag van u.
   Met vriendelijke groet,

   Dominique Maes
   Aquarium Sunshine Valley

   Beantwoorden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: