Aquarium Houden: het kan ook gemakkelijk

Gemakkelijk Aquarium Houden hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat je het daarom minder goed zou doen. Aquarium houden is namelijk iets wat begint bij gezond verstand en inlezen over HOE je een aquarium moet gaan houden.

Hieronder staat een video, als je daarop klikt krijg je een lijst van video’s te zien waarin ik jullie verschillende tips geef over aquarium houden in al zijn facetten. Gaande van de 10 meest gemaakte fouten (epic fails) tot technische bespreking wat GH, KH en PH bijvoorbeeld zijn. Maar ook een hele eenvoudige uitleg over nitrificatie kan je bij mij krijgen, IEDEREEN zal het snappen na deze video te hebben gezien. Wil je op de hoogte gebracht worden van elke upload die ik die op mijn YouTube Aquarium Kanaal? Klik dan zeker op deze link: Aquarium Sunshine’s Valley

De beste aquarium video’s van mijn kanaal in een handige afspeellijst. Klik met de muis, ga rustig achterover leunen en leer elke minuut opnieuw bij!

Binge-watchen zoals het hoort! 🙂

Wat probeer ik jullie te bieden?

Geen enkel thema is mij teveel om aan te kaarten. Soms doorprik ik mythes en fabeltjes binnen de aquarium hobby. Het is zo dat er veel dingen zijn waar wij door de jaren heen van weten dat de informatie die men vroeger aanreikte niet meer correct zijn. Soms moet je durven meningen te bekritiseren en dat durf ik wel eens doen. Net als de mens en diens kennis evolueert, zo is het ook dat de hobby evolueert. Een aquarium filter van vroeger is geen aquariumfilter van vandaag meer. De techniek gaat er op vooruit en wij ook.

Daarom wil ik heel graag met jullie mijn kennis over aquarium houden delen. Als we allen samen kunnen aquarium houden zoals het hoort, dan ben ik er zeker van dat de hobby een pak mooier wordt!

Heb je echter zelf ook aquarium vragen? Dan mag je gerust hieronder in de comments jouw vragen posten. Ik doe mijn uiterste best om die zo snel mogelijk te beantwoorden en wie weet maak ik er wel een video van zodat jullie vragen beantwoord raken.

Abonneer je vandaag nog op mijn YouTube Kanaal Aquarium Sunshine's Valley (klik op afbeelding)
Abonneer je vandaag nog op mijn YouTube Kanaal Aquarium Sunshine’s Valley (klik op afbeelding)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: