Aquarium Fotografie: hoe maak je mooie foto’s van je aquarium – Onderwerp van de week – Deel 1

Een video over fotografie van en in ons aquarium. Deze video is als deel 1 een absoluut noodzakelijk intro in fotografie van het aquarium.

Premium Clubje: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Wil je namelijk een foto nemen van je aquarium, dan is de voorbereiding het allerbelangrijkste.

Daarnaast is het helaas ook belangrijk dat je een klein beetje theorie van fotografie kent.

In deze video ga ik dieper in op zowel de camera van je mobiele telefoon, als op spiegelreflex camera. In beide gevallen is het begrijpen van begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO een noodzaak, dus ik kan helaas niet anders dan die dingen uitleggen. In een volgende video ga ik dieper in op concrete aquarium foto’s. Ik ga dus voorbeelden van aquarium foto’s nemen en die concrete aquarium foto’bespreken zodat jullie weten wat er allemaal fout kan gaan en waar je zoal kunt op letten. Voorbeelden van foto’s van aquarium in de praktijk. Omdat ik denk dat een praktisch voorbeeld van een foto best van al aanleert. Voorbeelden va foto’s van aquarium in de praktijk dus.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Video’s maken kost enorm veel tijd en energie, maar ook onkosten worden gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld de aanschaf van technische producten om video’s te kunnen maken (betere camera, betere microfoon, extra harde schijven om de video’s op te slaan enzovoort), maar zijn er ook vaste maandelijkse kosten.

Om in staat te zijn dit soort video’s te blijven maken, spreek ik nu constant eigen inkomen aan. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar dankzij uw steun heb ik meer armlengte om nog beter, nog meer, nog intenser, nog ruimer enzovoort!

Wenst u ons te steunen? Wilt u dat wij in staat blijven om de kosten van de video’s te blijven aanhouden en wenst u dus dat wij blijven video’s uploaden? Dan kunt u steeds een kleine gift doen (vanaf 1€ zelfs al!) op deze link: http://www.patreon.com/discuskwekerij

Op deze manier steunen jullie mij, MAAR wat nog belangrijker is: jullie worden deel van een select clubje mensen waar ik nog ruimere informatie aan geef, nog meer informatie deel, geschreven (en gepubliceerde) artikelen van mezelf te download zet, podcasts enzovoort!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vergeet niet te abonneren om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige video’s, klik daarvoor op deze link:
https://www.youtube.com/user/Discuskwekerij?sub_confirmation=1
en klik vervolgens op het belletje die ernaast stat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Facebook https://goo.gl/jB8ty4
Twitter https://goo.gl/pUJWNg
Google+ https://goo.gl/4HygFA
Pinterest https://goo.gl/RecXdk
Youtube https://goo.gl/sxoZVZ
Foursquare https://goo.gl/jzyUPi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: